Boost uw immuunsysteem met frequentietherapie (Healy)

Over frequentietherapie (Healy)

Stress, overprikkeling, chronische pijnen, slaapstoornissen, burn-out en depressie. Het zijn geen ongewone woorden in deze drukke maatschappij. Het vinden van een optimale balans tussen het professionele en persoonlijke leven blijkt een constante strijd te zijn.

Wanneer we ziek worden of stress ervaren, wijzigt de frequentie van onze cellen en zo ook het vitaal veld om ons lichaam. Hierdoor verliest uw lichaam zijn balans en voelt u zich slecht in uw vel. Met de frequentietherapie van Healy sleutelen we aan de energiefrequenties van uw vitaal veld. Hiervoor gebruiken we elektromagnetische impulsen om afwijkingen in het vitaal veld te compenseren, waardoor uw algemene gezondheidstoestand automatisch wordt verbeterd. Onder andere bij slapeloosheid, chronische pijnen of stress is de positieve werking van Healy al snel merkbaar.

Hoe werkt frequentietherapie (Healy)?

Voor deze frequentietherapie maken we gebruik van een klein draagbaar toestel van Duitse makelij. Dit toestel wordt aan uw lichaam vastgemaakt met behulp van elektrodes. Het toestel stuurt frequenties uit die de celmembraanspanning in het lichaam regelt, waardoor ze opnieuw de juiste energie ontvangen.

Healy is een medisch product dat wordt gebruikt bij skeletpijn, migraine, fibromyalgie, chronische pijn en voor de behandeling van psychische aandoeningen en bijhorende slaapstoornissen. Hiervoor kan en mag Healy worden toegepast, maar de verdere werking is niet wetenschappelijk aangetoond. Het is echter wel gebaseerd op positieve Healy-ervaringen die ook wij graag onderschrijven.

Ontdek hier wat Healy voor jouw gezondheid kan betekenen.

Aanmeldformulier Healy

Bedankt voor uw bericht!

documentstore-10.jpg

Maak kennis met Healy, nu ook in Geel!

In onze wellness in Geel kunt u eveneens terecht voor frequentietherapie. We bieden het zowel aan onze gasten als aan alle anderen aan en dit op afspraak. Indien u twijfelt of frequentietherapie voor u een oplossing is, leggen we u graag telefonisch het een en ander uit.

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK OF CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE.